Lex Autoservice is opgericht in 1999 door Alex Kuiper

Lex Autoservice vanaf het begin

Lex Autoservice is opgericht in 1999 door Alex Kuiper. Hij studeerde op dat moment als 18-jarige aan de IVA in Driebergen. De eerste jaren werkte hij alleen en richtte hij zich voornamelijk op onderhoud en reparatie.

In 2005 nam Alex zijn eerste personeelslid aan en kon hij zich meer richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Sindsdien groeide het bedrijf gestaag door. Inmiddels telt Lex Autoservice drie medewerkers en zijn de nodige verbouwingen, uitbreidingen en bestratingen de revue gepasseerd.

  De Werkplaats

  De werkplaats van Lex autoservice beschikt over alle benodigde apparatuur om uw auto in topconditie te houden. De ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar in rap tempo op, dus we blijven investeren in de benodigde gereedschappen en uitleestechnieken. Zo kunnen we u nu en in de toekomst van dienst zijn.

  Voor het vervangen van een lampje of de controle van vloeistoffen en bandenspanning kunt u altijd bij ons terecht zonder afspraak.

  Onze Monteurs

  Alex Kuiper

  Allround monteur en eigenaar

  Na het afronden van zijn opleiding Motorvoertuigtechniek in Culemborg is Alex doorgestroomd naar de IVA te Driebergen. Tijdens zijn studie startte hij in 1999 (op 18-jarige leeftijd) Lex Autoservice. Na het behalen van zijn diploma’s heeft hij tot 2005 alleen gewerkt om vervolgens zijn eerste medewerker aan te nemen. Vanaf dat moment kon hij zich meer richten op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

   

  Leuk om te weten over Alex

    • Is helemaal gek van alles waar maar een motorblok in, op of aan zit
    • Is absoluut niet sportief
    • Rijdt ook nog motor
    • Moet nodig aan de social media
    • Is de trotse vader van Daisy, Jacky en Bobbi

  Mark Edelbroek

  Eerste monteur

  Mark behaalde in 1999 zijn diploma Eerste Autotechnicus aan de SBBO in Leusden en is sindsdien ruim negen jaar werkzaam geweest bij een Volkswagen/Audi-dealer in Houten. Hoewel hij nog steeds veel van deze Duitse jongens houdt, zocht hij iets meer afwisseling en zelfstandigheid in zijn werk. In 2010 heeft hij de (verstandige keuze) gemaakt om bij Lex Autoservice te komen werken en dat doet hij sindsdien met veel plezier.

   

  Leuk om te weten over Mark

  • Is vader van twee prachtige dochters
  • Is kapelleider van Blaaskapel Blaasvaak
  • Fervent supporter van FC Utreg

  Lex Autoservice
  Beusichemseweg 44
  3997 MJ ‘t Goy (gemeente Houten)

  Contactinformatie
  Tel: 030 – 2920 855
  E-mail: info@lexautoservice.nl

  Openingstijden
  ma t/m vrij: 08:00 – 17:30
  ma t/m do: 19:00 – 20:00
  Za:09:00 – 15:00
  Zondag gesloten

  Copyright © 2024 | Design By RVDBICT